Sol och framtid

Jag avskyr att sola, jag har verkligen försökt gilla det men jag avskyr det. Dock måste jag göra det varje dag för min d-vitamin-nivå är dålig fast jag äter tillskott. Det enda som gör skillnad är solen. Om jag kunde vara ute och springa vore det skönt för det gillar jag, men att ligga still och vara varm är inte min grej. Jag gillar regn och moln. Det är min grej.

image

Men när jag mår bättre och kan vara ute och göra grejer får det gärna vara sol. Då kommer jag gilla solen igen. Jag är helt säker på att jag kommer må bättre igen. Förut trodde jag inte det. Men nu tror jag det. Absolut inte frisk men bättre. Jag tycker redan nu att jag mår lite bättre ibland även om det inte syns. Målet är att kunna ta en promenad. Det saknar jag så jävla mycket. Jag saknar att träna också, men inte alls lika mycket som att promenera. Det vore också fint om jag orkade jobba några timmar i veckan, men det är mer som en bonus. Det stora målet är att promenera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s