Hormoner. Hor moner.

Den här hösten är som en gigantisk PMS som pågår vecka efter vecka. En biverkan av min starka hormonbehandling. Känner mig helt uppsvälld, sur och ledsen och har enorm värk. Idag började dagen med att jag kräktes. Förmodligen av all värk och hormonell obalans.
GnRH- behandling är väldigt olika vanligt klimakterie. Det är klimakterie på speed Det går väldigt väldigt fort alltid och det krävs väldigt stark behandling för att slå ut könshormoner. Men det absolut bästa jag testat mot endometrios. Och jag har testat p-piller, mirenaspiral, provera, misslyckad operation och massvis med alternativa behandlingar. Kemiskt klimakterie dödar din själ och din kropp men också endometrios. Så när du sitter där med en död själ kan du iaf bajsa och kissa utan att gråta.
Kan absolut tänka mig att ta denna behandling igen istället för operation. Det är värt allt besvär. Endometriosen kommer tillbaka nu men den måste bygga upp sig på nytt nu när den svultit ett tag. Planen är att hålla den nere med gulkroppshormon alltså kemiskt gulkroppshormon, kommer aldrig ihåg vad det heter.
Annars njuter jag av mitt nya instagram-liv. Instagram är en hård värld bland influensers och kändisar. Men för kroniskt sjuka är Instagram bara kärlek. Människor över hela världen som ger varandra tips och stöd. Helt underbart. Trodde inte att jag skulle älska det såhär mycket.

2 reaktioner på ”Hormoner. Hor moner.

Lämna en kommentar