Telefonmöte

Är knäckt med tandköttsinflammation och ögoninflammation på hela ME-paketet. Och just idag är det telefonmöte med f-kassan om handikappersättning. Det kommer bli en riktigt tuff dag. Men detär  väldigt viktigt att det blir gjort. Min sjukdom ger mig väldigt mycket extrautgifter. Jag lägger hellre lite pengar på nått roligt än att allt går till nödvändiga utgifter.

  När en svimmar varje dag och ofta landar på knäna blir kläderna väldigt slitna. Dessutom måste jag tvätta kläderna ofta eftersom att jag alltid febersvettas. Jag hoppas verkligen jag kan få en liten peng för det så det bara är att köpa ett par nya byxor ist för att oja sig och prioritera bort annat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s