Hjärntrötthet och sommarvikarier.

Såhär kan det vara att ha en neurologisk sjukdom och ha hemtjänst
Jag blir så sjukt jävla stressad av att hemtjänsten inte fungerar. I fjol gick det jättebra men nu är det kaos. Det tar så jävla mycket energi att göra om allt och visa hur en gör. De ska värma mat i micron, koka te, göra en macka, diska och gå ut med soporna. Det är fascinerande att det finns så många ungdomar som inte fixar det.
Jag vet inte vilken tid de kommer för deras schema och tiden jag fått är ofta inte samma.
För en person som lider av hjärntrötthet är det extra viktigt att det fungerar. Speciellt dagar som idag när jag inte fixar att prata men inte vill dricka te som bara smakar vatten. Den energin det tar för mig att berätta hur en kokar te tar all kraft. Tårarna bara rinner.
Allt det här infon har de i sina telefoner. Men de läser inte.
Det behövs så lite för att jag ska bli stressad och försämrad.
Cheferna är underbara och jätteförstående. Ägaren är bror till en god vän till mig men hur mycket de än förstår så funkar inte vikarierna. Det finns två som är lite äldre (typ 20) som är underbara, men annars funkar det inte denna sommar.
Jag har en som inte får gå hit för hen gör mig sjuk av stress, men de har lagt in hen idag så jag ska försöka fixa nån middag själv.

Istället för att stoppa tillbaka disken i skåpet kan en lägga den blöta disken på bänken och låta den torra stå i diskstället.
Jag längtar till hösten när det ordinarie personalen är tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s