Trasiga tänder.

Vilken röra! Jag har inte gått till tandläkaren sedan jag fick trigeminusneuralgi. Ett anfall kan triggas av att någon bara rör ansiktet. Och ett den smärtan ger mig verkligen panik. Jag ligger och gråter och skakar. Det kallas på riktigt självmordssjukan.
Jag har väntat drygt ett år på att få botox. Mediciner har inte gett effekt och det behövs tyngre grejer. Det har tagit väldigt lång tid att få remiss till rätt person som kan detta. Exakt vad det beror på vet jag inte, men jag misstänker att det beror på inflammation i hjärnan för det är vanligt vid den typen av sjukdommar och det har ju jag.
Nu till saken. Jag har typ inga lagningar kvar i mina tänder längre. Nu har jag en tand som liksom gått av längst sidan och bildat en tagg som skär i kinden. Många som har denna smärta skulle nog hålla med om att dåliga tänder inte är ett problem i jämförelse. Självklart är det ett stort problem. Men inget är värt smärtan. Självklart är det också samma sida som har dåliga tänder.
Vi hoppas att botoxen är nära. Planen tills dess är att droga mig själv och sedan själv fila ner tanden som är vass. Det här låter säkert vansinnigt, men det är såhär att vara svårt sjuk. En måste alltid prioritera. Som tur är brukar vi ofta hitta kreativa lösningar på saker 😆
Glöm inte är kolla in min insta. Jag är rätt nöjd med hur mycket jag faktiskt publicerat där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s