Boktips

Ni vet när en bekant skrivit en bok och en känner att en vill köpa boken mest som stöd och det spelar inte så stor roll om boken är bra för det viktiga är att stötta en kämpande författare?! Den känslan. Men när du läser boken glömmer du bort att du vet vem som skrivit boken för du är helt fast i en magisk historia. Där är jag nu.
Cecilia Elhem har skrivit en roman med en ME-sjuk som huvudperson och hjältinna. När jag läser glömmer jag bort att det är en fiktiv historia och vid ett tillfälle tänker jag leta efter huvudpersonen på Facebook.

Boken vapenlös handlar om en ME-sjuk kvinna vars bästa vän är försvunnen och trots att huvudpersonen är svårt sjuk ger hon inte upp om att hitta sin vän.
Det jag älskar mest med boken är systerskapet, hur alla kvinnor hjälper varandra utan att vilja ha något tillbaka. Jag älskar också hur väl den beskriver livet som svårt ME-sjuk.
Den här boken finns att köpa just nu, om det blir vinst på boken går pengarna till ME-forskning. Du kan köpa den och fler av Cecilias böcker direkt på. https://www.ekhemmanet.se/
Boken finns också att beställa från bland annat Bokus. Passa på innan den tar slut!

2 reaktioner på ”Boktips

  1. Jag gillar också denna bok, som ger oss inblick i hur begränsat livet blir för en ME-sjuk person. Jag trodde jag visste hur det var efter att ha levt nära en sådan person men det är svårt att fatta vidden av det. #Vapenlös” hjälper till att förstå det bättre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s