Dagens äventyr.

Vi skull till bibblan och kolla på Toves utställning. Vi möter våra grannar och deras yngsta springer rakt ut i vägen och en bil kommer i full fart. Allt gick bra men jag trodde mitt hjärta skulle stanna. Jag är väldigt lättskrämd och blir lätt skärrad på grund av min hjärntrötthet. Det här var mer än jag fixade. Tur att jag hade solglasögon på mig för tårarna rann medan föräldrarna såg ganska lugna ut. De är nog vana. Jag är så himla slut nu. Det där var för spännande för mig. Det behövs så himla lite för att min sjukdom ska försämras. Hjärnan orkar inte.

2 reaktioner på ”Dagens äventyr.

  1. Usch, vad jobbigt. Vi kom rakt efter en bilolycka en gång, jag hann inte uppfatta så mycket mer än en kille som låg över mitträcket, men det räckte och det tog mig timmar att sluta gråta och varva ner. Nåt med fel i fight or flight-funktionen tror jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s