För mycket känslor.

Jag är känslomässigt missanpassad just nu. Om jag hör om ett dödsfall, även om jag inte känner person eller anhöriga så kan jag inte sova för det är så fruktansvärt. Jag har aldrig varit såhär förut! När blev jag så jävla instabil?!! Vad hände med min tidigare attityd ”faan va nice att få dö”. Varför har just jag blivit superempatisk just nu?! Jag menar, folk dör ju exakt hela tiden. Jag kan inte vara ledsen för varje person. Men det är jag.
Jag går gärna också med i grupper där det räknas upp vilka som dött av ME den senaste tiden! Eller hakar på lokala nyheter närhelst det sker ett dödsfall.
Jag är en kärleksfull person. Men nu har det gått för långt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s