Om bra och dåliga böcker + livet.

imageDet är många nu som tänker ”borde jag läsa sekten som återuppstod” alltså uppföljaren till sekten på dimön. Mitt svar är nej. Gör det inte. Eller gör det om du vill läsa en tråkig bok.

Om du däremot, som jag gillar att läsa om män som är psykopater rekommenderar jag boken ”du” av Caroline Kepnes. På originalspråk heter den spännande nog ”you”. Ikväll ska jag börja läsa uppföljaren som heter ”gömda kroppar”.  Till skillnad från gubben Grey, Mikael Persbrandt och Frans Oswald är huvudpersonen i Du någon jag lätt hade fallit för på riktigt. Han är jävligt smart, har bra smak, vi skulle säkert ha mycket gemensamt. Men han är också mycket mer sinnessjuk än någon av de ovan nämnda.  Nu vet ju inte jag om Persbrandt är psykopat. Han kanske är helt underbar, men jag gillar tanken på att han är det.

Jag har alltså helt tagit avstånd från FB. Mina inlägg publicerad där (tror jag). Men jag loggar aldrig in så om ni vill att jag ser era kommentarer får ni skriva här och inte på FB som vi alltid förut gjort.

Jag blir crazy stressad av Facebook. Det var min eminenta psykolog till lika make som kom på att det kunde vara en orsak till min psykiska stress. Jag är väldigt lättstressad. Jag kan svimma av att jag hör ett högt ljud. Typ som en höna. En dag utan Facebook och jag  är redan lugnare.

5 reaktioner på ”Om bra och dåliga böcker + livet.

  1. Som narkolepsi, där kan man svimma av sinnesrörelse. Fast det är nog inte svimma utan bli orörlig och falla till marken. Men nånstans är kanske neurologin densamma.

    Gilla

  2. Vad bra att du hitta nåt som kan hjälpa dig att bli mindre stressad. Det brukar nog vara det svåraste. När man väl kommit på det är det ju lättare att åtgärda än när man inte har nån aning vad det är man ska ändra på 😉 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s