Magnolia

Forts på mitt förra inlägg.

Eller så älskar jag den här psykopaten för att han är så himla lik mig. Ideligen tar han upp ett stort problem med sin första tjej. Hon sa att hon inte gillade filmen magnolia för att hennes kompis hade sagt att den var dålig.

Alltså det är inte en hemlighet att jag valt mina vänner utifrån vad de tycker om filmen magnolia. Eller kanske är det mer så att om en förstår varför filmen magnolia är bra så förstår en mig.

Så detta har helt enkelt blivit ett test. Ska jag vara helt ärlig så tror jag mitt förhållande före min man tog slut till stor del på grund av att han sa ”jag fattar ingenting” när vi såg filmen. Jag minns fortfarande hur jag stod på golvet i vardagsrummet och tänkte att näe, det stämmer nog.

Och nervositeten när jag och min nuvarande make skulle se den. Han förstod  han hade också test-filmer som numera är några av mina favoriter.

Det går inte att förklara för någon varför det regnar grodor.

”Now that I’ve met you would you object to never seeing each other again.”

image.jpeg

5 reaktioner på ”Magnolia

  1. Intressant med Magnolia. Jag förstod att jag älskar litteratur när vi hade läst en roman i B-kursen och jag inte tyckte om boken men tyckte att diskussionen om den var superintressant. Så har jag det med Magnolia. Jag förstår den och tycker den är intressant, men jag gillar den ändå inte riktigt. Jag gillar inte att kalla mig pryd, men du förstår. Fast, ska väl erkännas, det finns filmer jag sett tre-fyra gånger och ändå inte minns. Så fråga mig inte vad den handlar om. Men jag minns att det regnar grodor, och nån är sjuk. Och att det är en riktig film, inget brainless Hollywood teenage crap.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s