Skriva

Jag hade alltid nån slags dröm om att skriva böcker. Sedan när jag bestämde att jag skulle ta en master och sedan doktorera tänkte jag att då får jag ju skriva utav bara helvete. Nu är inte det en realistisk plan längre. Jag säger inte att det inte kan hända, men hallå, hur mycket pedagogisk erfarenhet får jag av att ligga i sängen? Inte så många.

Förskolläraryrket är kanske inte det bästa med mina sjukdomar i en härlig mix även om jag blir bättre. Därför har jag en plan B,C,D osv. Jag gillar planer. Tillbaka till skrivandet. Det är en av planerna. Men hur? Jag har ju en del utbildning i litteratur men absolut ingen i skrivande egentligen. Eller jo, det har jag ju, men det är lite skillnad på en rapport eller uppsats och en roman i Shirley Jackson-stil. Fast å andra sidan. Stephen King och också avundsjuk på henne så jag kanske helt enkelt ska börja med att sänka kraven.

Men om jag ändå ska spendera mitt sista CSN kanske det är bättre att gå typ journalistutbildningen än nån flum-skrivkurs. Och det kanske är ett jätteroligt yrke, vem vet.

Kanske blir det så. Eller också blir det på nått annat vis. Det viktiga är drömmar! Och är det nått jag har så är det drömmar!

Jag kollar inte FB så vill ni kommentera gör det här. Jag länkar bara till FB så alla ska se 😃.

2 reaktioner på ”Skriva

  1. Härligt Ida :).. man ska ha drömmar annars kan man lika bra lägga näsan i vädret :). det gäller bara att komma på hur man ska realisera en del av drömmarna med våran skröpliga kropp 🙂 och vem vet det kanske kommer ett botemedel och då är det ju bra att ha sina drömmar när man kan komma igång :)..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s