Bla bla bla

Jag lyssnar på musik ikväll. Väldigt sällan jag gör det. Tänkte att jag inte ska lyssna på nått som är för känslosamt eftersom att jag alltid mår sämre av känslor. Därför valde jag att lyssna på alla remixer av mobys go. Hahaha egentligen fruktasvärt känslorellaterat. Men ändå avslappnande. Lyssnade på Tori Amos först men hon är verkligen inte ME-anpassad. Hon sjunger alldeles för vackert.

Jag hade en otrolig tur igår för vi lyckades få en tid till en ny läkare just när mamma var här så hon kunde följa med. Så nu är massor av saker fixade och jag kan slappna av.

Det här blev inte ett så jävla hett inlägg men min hjärna orkat inte mer nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s