Lite trista och alldeles fantastiska nyheter. 

Jag tror faktiskt att jag blivit smittad av L’s förkylning. Det är nästan omöjligt för mig att veta om jag blivit förkyld eller om det är en ME-krasch eftersom att det är samma symtom. Och jag har ju alltid förkylningssymtom. Det som är skillnaden egentligen är att vid virus får jag lätt astma, och nu har astman verkligen slagit till. Riktigt ordentligt. Vaknade inatt och kände att jag knappt andades och huvudet dunkade. Vi hoppas att det försvinner fort annars blir det betapred. Jag är trött som det är jag behöver inte massor av astma. 

Det var det trista. Det alldeles underbara är att jag får underbart besök. Nu till veckan kommer en nära vän till oss hit för hon ska jobba i Umeå. Och veckan efter kommer min Syster från Norge. Det är perfekt besök för jag vet att det är personer som alltid får mig att må bra och skratta. Dessutom är de väldigt vana med mig sjuk så de blir inte rädda när jag pratar konstigt eller svimmar etc. Det är bara kärlek. Det bästa för mig är att ha folk boende här för då kan vi ses korta stunder utan att jag behöver trötta ut mig. 

3 reaktioner på ”Lite trista och alldeles fantastiska nyheter. 

  1. oh härligt Ida 🙂 såna människor som man bara kan vara med är skönt ;).. har några såna med. Ingen blir förvånad om man vickar omkull sig på soffan om man kommer dit. Jag är ju inte lika dålig som du. Men bra vänner och såna som vet hur man blir är bra att ha oavsett hur sjuk man är :).. njut av sällskapet men glöm inte att vila :)…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s