Bästa höst.

Å vi är inne i oktober! Jag älskar oktober, november och december. Det är nu dags att börja med julkort. Jag gör julkorten förhand och skickar ca 40 st helt olika. Om jag också ska räkna in att jag kommer ha dagar där jag inte kan göra ett enda julkort är det verkligen på tiden att börja.

Julkorten är extra viktiga sedan jag blev sjuk. Det är mitt sätt att tacka alla som ställt upp för mig under året. Och ja, självklart kommer jag glömma nån viktig, det gör jag alltid och får skämmas som ett djur.

Men jag blir så himla glad att vi äntligen har oktober  och snart är det halloween och jag älskar halloween.

Min mage mår mycket bättre tack vare ändrad kost och nått jag fick av läkarna. Det var tydligen inte magkatarr som orsakade värken  utan tarmarna som rörde sig väldigt dåligt. Jag har återgått till den diet som passar min kropp allra bäst nämligen bra fetter, bra proteiner och långsamma kolhydrater. Jag provade LCHF en vecka faktiskt. Det var det äckligaste jag gjort. Aldrig mer.

Anledningen till att jag inte äter snabba kolhydrater är att det inte fungerar alls för mig. Jag blir mätt på en potatis och sedan får jag inte i mig mer näring. Jag har ätit för mycket frukt och blodsockret har rusat upp och ner. Nu när jag inte äter så mycket snabba kolhydrater äter jag mycket mycket mer. Det känns bra att ta en portion fiskgryta ist för en halv portion med en halv potatis till. Min mage gillar inte heller mycket socker.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s