Clowner och panik. 

Varför är rädsla så ologiskt?! 

Om jag skulle vara ute och gå ensam och mötte en clown som började jaga mig skulle jag dö av en hjärtinfarkt. Det är kanske det värsta som skulle kunna hända tänker jag. Jag är glad att jag inte kan gå ut. Men, män som inte är utklädda till clowner, tex hagamannen var ju inte det. Han var ju betydligt farligare. Och han var jag inte i närheten så rädd för. Det värsta är dock tanken på kombinationen, att bli överfallen av en clown, inte bara jagad. 

Jag såg min första clown på finlandsfärgan med mormor. Mamma och pappa var inte där just då, jag överlevde trots paniken. Men jag minns att jag tänkte ”vad i helvete vad det där”. 

När jag gick i sjuan såg jag Stephen kings film ”it”. Då förstod jag att jag alltid haft rätt; Clowner är djävulens påfund. Det finns inget bra med clowner alls. 

Ni som klär ut er till clowner och skrämmer folk måste sakna nått viktigt. Sluta med det annars äter jag upp er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s