Ändrade planer. 

Igår eftermiddag svimmade jag mer än vanligt och var väldigt trött. Jag insåg att det skulle bli helt omöjligt för mig att gå på RME-möte. Jag är inte alls där än, jag mår inte bra av att lämna hemmet och vara bland andra människor som pratar och skrattar osv. Därför tog jag beslutet att inte ens försöka gå. Jag visste att jag skulle bli så himla sjuk efteråt och det är aldrig värt det. 

Alla RME-folk är ju så himla sympatiska och vipps var det fixat så jag och Lasse kan vara med på mötet via videolänk. Så vi kommer fortfarande att delta fast här hemma hos oss. Det känns så otroligt skönt och bra för mig. Nu ska jag bara vila mig fram tills i eftermiddag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s