En händelserik jul

Dagen före julafton kände jag att det inte skulle fungera. Jag tänkte att jag skulle skita i julen och bara sova. Men på julaftonskväll piggnade jag till och kunde sitta uppe med familjen. 

I offersjön bor det tre familjer och för första gången på 26 år skulle ett barn födas just denna jul. Det var grannarna mittemot som skulle få sin första bäbis till lucia, hen ville inte komma ut så de skulle få hjälp under helgen. Vi har verkligen stalkat dem. Alla har hjälpts åt ”nu for de hemifrån, nu kom de hem, fortfarande två personer” ”läs smset vad står det, hur går det, var är de?” Osv. Offersjöns egna lilla Jesusbarn. Hur det går för familjen får de själva berätta. 

Jag har ätit som en häst vilket var bra för igår åt jag en godis med vete i. Jag förlorar mycket näring när jag blir dålig av gluten så för en gångs skull känns det bra att jag verkligen vräkt i mig julmat. 

Imorgon åket vi till Umeå igen och då blir det bara att vila och vila inför nyår. Jag fick två spel till jul. Ett Harry Potter-spel och spökhistoria-tärningar. Så vi har det vi gör på nyårsafton om jag orkar vara uppe. 

Bland det bästa med julen var att träffa min syster,svåger och farfar som jag annars träffar högst två gånger om året. Min svåger Affe har hjälpt mig att beställa ny mobil. Jätteskönt när min ME-hjärna blockerar allt förnuft. 

God fortsättning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s