Ganska snäll

När jag såg en intervju med Shirley Manson och de tog upp hennes fantastiska humör tänkte jag att det är intressant för jag har fått en del kritik av personer jag inte känner så väl att jag är väldigt aggressiv, arrogant och säger elaka saker. Eftersom att jag inte är världens vackraste kvinna till skillnad från Shirley får jag ju inte bete mig hur som helst. Men sedan kom jag på att alla gånger jag fått denna kritik har det varit från människor som antingen betett sig rasistiskt eller sexistiskt. 

Är jag dåligt uppfostrad var en fråga och det kanske jag är. För när det kommer till människor som inte tycker att alla är lika mycket värda är jag uppfostrad att reagera. Jag kanske inte gör det på det mest pedagogiska viset men uppenbarligen tar det ganska bra ändå. 

Var beredda på det nästa gång du säger att invandrare tar våra pengar eller frågar om jag vill suga din kuk.  Annars är jag ganska snäll.  ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s