Ett stort steg i att acceptera min sjukdom. 

Idag har jag tagit ett stort steg i livet…. Typ…

När jag blev sjuk sa jag att jag aldrig någonsin vill ha dusch-hjälp av hemtjänsten och att jag hellre dog osv. Det är egentligen inte grejen med att vara naken, jag trivs bra naken. Men att vara naken och svimma är en stor grej. Jag svimmar ofta i badet för att det är ansträngande och TÄNK OM JAG SVIMMAR I BADET, SLÅR HUVUDET OCH MÅSTE TILL SJUKHUSET. Att vakna upp med massa läkare som stirrar på en är tillräckligt jobbigt med kläder på. Jag behöver ha kontroll. Antagligen ett post-sexuella övergrepps-problem. Men så denna vecka är ju Lasse bortrest och jag har PMS, och inte ens tre liter parfym kan få mig att känna mig inte äcklig då. Så jag tänkte be en vän. Men det matchade inte i tid! SÅ jag frågaden min kontaktperson om hon kunde kolla på mig när jag badar och det gick bra. Så idag hände det. Jag badade men vakt av hemtjänst. Det gick hur bra som helst.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s