Såhär går det för mig. 

Idag träffade jag min urgulliga arbetsterapeut.  Vi pratade bland annat om elrullstol, jag vet att många tycker att jag borde ha en MEN jag är inte redo. Jag orkar inte vara ute så mycket och en elrulle med garage och allt känns som för kroniskt. Men det är skönt att veta att jag har rätt till en om jag ändrar mig. 

Jag har tittat på biggest loser idag. Välugt otypiskt mig att se nått sådant men jag älskar det. Vilka hjältar de är alltså. Alla som är med är helt fantastiska. Deras tävlingar och intriger intresserar mig inte ett dugg, jag älskar att se lyckan i deras ögon när de klarar det de trott var omöjligt. Det handlar ju inte alls om vikt egentligen. Det handlar om att utvecklas och gå vidare som människa. 

Jag har fått bra koll på mitt ätande. Jag tog verkligen dietistens ord på allvar. Min kropp fick inte tillräckligt med näring för att alla organ ska kunna orka fungera. Det hade jag ingen aning om, inte att det var så illa. Men nu har jag nya rutiner och slarvar inte, fixar jag inte att äta tar jag en näringsdryck plus att jag ökat på med kolhydrater. 

Jag började med B12-sprutor förr förra veckan men har ännu inte märkt nån effekt… Hoppas den kommer. 

2 reaktioner på ”Såhär går det för mig. 

  1. Jag sänder dej massor av kramar för att det ska börja gå åt rätt håll igen! Det känns lite positivt det du skriver💚💛💜

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s