Gott nytt år

Nyår har länge varit en viktig högtid för mig. I år kändes den väldigt oviktigt. Månader och år försvinner utan att jag hinner reflektera. Jag glömmer årstid, månad och dag. Det är egentligen inget som nödvändigtvis är negativt. Tvärt om, det är skönt att slippa vardagsstressen.
Nyår firades med god mat som tyvärr resulterade i en kväll på toan för mig. Jag somnade vid 23. Ändå en helt okej nyårsafton, jag var ju med den jag trivs bäst med (när jag inte var på toan då). Jag spenderar hellre en kväll på toaletten än på en nyårsfest i Sollefteå eller Kramfors som var mina tristaste nyårsaftnar.
Jag är väldigt nöjd med vetskapen om att jag bara har vila framför mig.
Gott nytt år!

2 reaktioner på ”Gott nytt år

  1. Kram på dej…Du är kanske lite ung för att inse att livet inte behöver vara bättre bara för att det är fest. Men insikten kommer oftast förr eller senare. Gott nytt liv eller år önskar jag dej.😘Sofie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s