Behöver din åsikt.

Jag funderar lite på om jag ska börja lägga upp lite filmer på hur jag har det. Men jag vet inte om det är en bra idé.

Såhär tänker jag:

Fördelar: världen kan se hur svår ME verkligen ser ut och inte bara höra hur vi beskriver det. Detta skulle således kunna skapa en bättre förståelse. Sjukvårdspersonal kan titta på min blogg och lära sig mer.

Nackdelar: Jag är rädd att jag skadar och oroar andra genom att visa sanningen. Och det är ganska självutlämnande.

Vad tycker ni?

4 reaktioner på ”Behöver din åsikt.

  1. Ida sanningen är alltid bäst. Visa det du tycker själv är lämpligt och vad du själv hade velat veta i början av sjukdommen. När man får en diagnos så är det naturligt att vilja veta så mycket som möjligt om det. Man letar svar och råd, bot och lindring. Så om du orkar så tycker jag att det är mycket starkt av dig. Men gör inte mer än du klarar av. Kram Minna

    Gillad av 1 person

  2. Jag blev superduper glad av video inslaget. Saknar Dig så mycket! Videon ger en närhet & äkthet som inte kan nås på annat sätt. (oroa Dig inte om andra.) Tänk bara på vad som är viktigt för DIG &Vad Du vill förmedla KRAM Stefan V-ås

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s