Tips på konst och pyssel en kan utöva trots svårt sjuk.

Som jag sagt tidigare så vill jag att bloggen ska handla om saker som gör livet lättare när en är sjuk. Och nu är jag igång äntligen. Min insta är nu öppen så alla kan kolla. Jag testar det här nu och se om det är för mig. Målet är att jag ska ha flera inlägg i veckan. Så får jag se sedan om jag orkar. Jag kommer ha bloggen samtidigt.
Det mesta pyssel jag gör går att göra liggande. Ställ gärna frågor.

Jag har förstått att bloggen är mer uppskattad än jag trott. Det känns också fint att visa vad jag kan göra istället för vad jag inte kan göra.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/shtafmicher/&ved=2ahUKEwiBuPD5rPHjAhXGlIsKHd0qBN0QjjgwAHoECAMQAQ&usg=AOvVaw1iI23Fmypm3sGFcS4JHgXy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s