Min enorma tur (otur) på kvinnokliniken.

Ringer kvinnokliniken för uppföljning av endometriosspecislist. Tyvärr har den sista slutat (en efter en har de slutat). ”men du får träffa @#@##@ han kan endometrios”. Här börjar jag gråta och säger ”han kan inte endometrios, han opereade mig och sa att han inte hittade något men sju år senare ändrade han sig. Muntligt.”. Han har förstört år av mitt liv. Han har öppnat mig och stängt mig utan att avlägsna endometriosen. Endometrios är svår att se för läkare som inte kan endometrios.
Så nu ska jag prata med en annan läkare som ”kan endometrios”. Alltså inte specialist.
Jag behöver en läkare som är expert. Jag har träffat två i mitt liv och de personerna lugnade mig verkligen och det fanns en plan. Nu är jag kastad till vargarna igen känns det som. Vill bara grina. Törs inte göra Hysterektomi för jag tror inte min kropp klarar en så stor operation och jag vill inte dö så.
Det suger att ha flera kroniska sjukdomar som triggar varandra. Suger så in i helvete. Jag har haft endometrios sedan jag var 12 år och nu fyller jag 34 snart. Jag har sökt hjälp sedan dag ett och här är vi nu fortfarande utan bra hjälp. Tycker att jag är värd bättre. Jag är värd en läkare som kan min sjukdom. Eller rättare sagt sjukdomar. Är för dålig för att resa till England. Och för dålig för att ens resa inom Sverige. Det går inte jättebra för mig nu 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s