Posttraumatisk sårupplevelse.

Jättetrött och tacksam. Jag fick infektion i ett pyttelitet sår igen. Kände igen känslan från sist direkt och vi var på närakuten på fredag kväll. Det hade inte gått så långt som sist utan infektionen var i handen och inte hela kroppen. Fick bra hjälp och idag börjar min hand känns lite mer normal.

Oron var det mest ansträngande. Blev så jävla rädd så fort jag kände känslan att det började pirra i handen. Men alla sjukvårdskontakter jag hade var så otroligt förstående och noggranna. Nu ska jag bara vila och återhämtning mig efter ansträngningen som en resa till akuten innebär för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s