Only happy when it rains…

Jag tycker att det är dåligt att jag , mörkrets furste som älskar höst och regn har fått en kropp som vill ha sol och värme. Vad faan hände?! Det passar inte min stil alls. Här har jag väntat på höst sedan mars och nu när den äntligen är här så säger min kropp ”NEJ!”.
Det är ett ävel! Jag har ont typ överallt, konstant mens, svimmar och slår mig och gnäller och surar. Jag ska ju planera halloween och jul nu! Inte ligga och grina.
Men det är såhär med ME. Många av oss blir sämre då vädret blir sämre. Och har en som jag flera sjukdomar så leder en inflammation till fler och sedan går det runt. Den här sommaren var tuff för min kropp eftersom att jag bytte mediciner, var stressad och hade svårt att få tillräckligt med vätska. Och som bekant kommer eländet ofta efteråt.
Men jag tänker ta alla tillfällen jag får att titta ut genom fönstret och njuta av regn och fallande löv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s