Glad midsommar

Jag är jättenervös att jag ska bli dålig efteråt men trots det är jag med på midsommar, med inplanerade vilopauser. Det är bara vi och en kompis här. Men det blir ändå ett redigt firande med sill och nubbe om en stund, sedan jordgubbar doppade i choklad och bubbel. Sedan blir det en sovstund. Efter det blir det grillat och sist men inte minst en tårta gjord på hallonmoussen och kladdkaka.

Jag är väldigt hormonell just nu. Jag har fått öka min hormonmedicin för att inte blöda, men jag lär nog få öka mer. Mår precis som just i början av en graviditet; jätteömma bröst, gråter av ingenting, känner dofter jätteväl, ont i bäckenet och livmodern, lite illamående men det är iaf inte som vid en graviditet. Tur det iaf. Nu kanske en del tycker ”hallå privata detaljer”. Men såhär är det; endo är en helvetes sjukdom som vi behöver prata om mer. Samma sak med mens. Och ni vet att jag är normbrytande av min natur så sluta läs om det är känsligt.

För övrigt vill jag önska er en fin midsommar. Men du som planerar att supa dig full framför ögonen på dina eller andras barn önskar jag en dålig midsommar, hoppas att det regnar på bara dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s