Mitt tips till dig. 

 När det är sommar eller egentligen när som helst är det lätt att drabbas av ”herregud vad ska jag läsa”-paniken. Jag kan få riktig jävla ångest av det. Kanske för att jag spenderar hela dagarna med att lyssna på- eller läsa bok.


Jag har botet. Rory Gilmores läslista. Under hela tv-serien läser hon 339 böcker i olika genrer. Det finns garanterat nått för alla. Väldigt många av böckerna är klassiker som en bör ha läst nån gång för ett ultimat liv.
Så gå in på  https://www.buzzfeed.com/krystieyandoli/all-339-books-referenced-in-gilmore-girls?utm_term=.gi2AJxXzx#.rdJBpVE2V
Sommaren är nu räddad. När du läst alla 339 böcker kan ut du börja kolla upp andra titlar av författarna du gillade.
Puss och kran cykelram.

En reaktion på ”Mitt tips till dig. 

  1. Nu har jag hittat in till din blogg. Hoppas du hittar många godbitar att läsa och att du har kraften att göra det. Jag läser mycket (så glad att orka det igen) men ägnar mig åt att skriva så mycket jag orkar just nu. Eller lite mer än jag orkar om jag ska vara ärlig. Men det är så svårt att skriva med ett feberhuvud. Eller med kroppen som sitter fast på ett sånt huvud.
    Jag hoppas din sommar ger ljusglimtar och lindrigare stunder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s