Förenklad version

Alla män har ett ansvar att inte våldta

Alla män våldtar inte.  En del män gör det.

4 reaktioner på ”Förenklad version

  1. Nej. Du är en svag människa som alltid försöker rätta andra överallt. Ditt privatliv, grupper och forum på nätet! Överallt ser man ditt namn där du försöker få det att se ut som att du kan allt, vet allt men i själva verket vet du ingenting.

    Gilla

    1. Uppenbarligen är det mig du har problem med och inte mina åsikter. Dock gillar jag att du trots att du vill få det att verka som om du avskyr mig tar dig tid att läsa min blogg. Vad grundar du tanken om att jag låssas vara sjuk? Det finns inget i världen jag önskar så mycket som att bli frisk. Inget. Det går inte att låssas svimma och inte kunna prata eller gå etc, inte år efter år. Jag tycker du ska gå och äta lite glass så du blir ännu tjockare och kanske lite snällare.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s