Har du legat med lika många kvinnor?

Som ni kan se här så fick jag frågan om jag legat med lika många kvinnor som män. Mitt svar var

”Det är inte relevant. I denna tråd jag beskrev var det ett 20-tal kvinnor, kanske mer som alla var eniga om att det bara händer i heterosexuella relationer. Självklart kan det hända att en kvinna utsätter en kvinna för övergrepp men det är inte relevant. 97% av alla sexualbrott begås av män 97%! Det är det vi borde fokusera på och inte hur många jag haft sex med.”

Men det är en så himla intressant fråga. Den beskriver så bra varför det här är ett problem. TROR FOLK PÅ FULLASTE ALLVAR ATT KVINNOR BEGÅR SEXUALLBROTT I SAMMA UTSTRÄCKNING SOM MÄN! (Ja jag skriker). Hur faan kan någon ha missat det här?! Det spelar ingen roll om jag legat med 5 män och 5 kvinnor. Statistiken kvarstår 97% män!

2 reaktioner på ”Har du legat med lika många kvinnor?

  1. Jag är ledsen om jag upprörde, men du har nog missuppfattat mig.
    Jag menade verkligen inte som de lät, jag formulerade mig konstigt. Jag ber om ursäkt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s