Drömmer om kyla.

imageHar en sämre period. Ligger i sängen och har ångest över att det ska komma en värmebölja. Jag är jätterädd för den. I fjol låg min temp på 37,5-38,5. Under 38 funkar det bra med värme. Men att hela tiden ha temp runt 38 eller mer gör att jag inte fixar värme alls. Jag blir så dålig. Jag kraschade häromdagen efter att ha legat ute och läst. Nu har jag gett mig själv utegångsförbud, men när det är riktigt varmt är det riktigt varmt inne också. Av fläkt får jag värk. Och när jag kyler ner mig får jag frossa för kroppen måste ju kämpa sig upp i temp igen. Mitt hjärta mår extra dåligt i värmen också

Jag fantiserar om höst och vinter, mörker och kyla. Visserligen blir jag tröttare då, men det är så mycket bättre än det här. I september/ oktober  får jag börja med årets julkort (ja det tar så lång tid). Jag längtar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s