Lyckan av att inte äga.

Jag har slängt väldigt mycket saker den här våren och det är en underbar känsla att inte ha så mycket saker. Det blir nästan som en drog tillslut. Garner och kläder har jag gett till flyktingboenden, papper har jag slängt; ungefär tre fyllda flyttkartonger.

Ett stort intresse jag har är att köpa begagnade klänningar, även om de är billiga så blir det snabbt fullt. De kläder jag har kvar nu säljer jag när jag köper något nytt. Förut gav jag alltid bort alla kläder men nu börjar jag ha betydligt mindre pengar än innan, därför säljer jag kläder billigt på Tradera.

Hela mitt liv har jag varit besatt av saker, det var först när jag blev sjuk som jag började bli less på alla saker. Sakerna gör mig inte frisk, bara stressad. Det ska bli skönt med en förändring i mitt konsumerande. Det jag får köpa så mycket jag behöver är papper och färger så jag kan rota och måla. Det är livsviktigt.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s