Jobbig dag.

Jag kan inte tala idag. Det var längesedan jag hade så sist. Det är jävligt irriterande. Jag kan skriva och i mitt huvud är det fullt med ord men min mun kan inte säga nått. Hissen från hjärnan till munnen åker helt enkelt inte ner.

Jag har varit gluten-dålig ett tag också. Vi tror att det beror på att jag ätit mycket bröd med vetestärlelse. Det ska vara glutenfri vetestärlelse men de verkar ändå inte fungera. Det blir svårare och svårare att hitta mat till mig. Det är som att jag konstant utesluten olika saker och är bra en stund och sedan måste jag utesluta igen. Det är ganska typiskt ME och som jag förstått också en av dödsorsakerna även om det är väldigt ovanligt att en till slut inte kan äta nått. Jag tål iaf mjölk nu sedan jag slutade med gluten. Det är ju positivt. Men jag mår bäst av veganska produkter verkar det som. Speciellt kött gör mig sämre.

Just nu vill jag bara att det ska stanna av. Att jag inte ska få fler symtom.

Just idag känns det deppigt eftersom att jag är sämre i både talet och celiakin.

image

4 reaktioner på ”Jobbig dag.

 1. Intressant att du inte tål kött. Har varit vegetarian sen tonåren, men äter fisk och kyckling. Fick i mig kött ett par dagar när
  det blivit fel i matlådorna. Blev tokdålig.
  /N

  Gilla

  1. Jag har varit vegetarian i många år men är det inte nu. Om en vegetarian får i sig kött blir hen nästan alltid dålig för kroppen måste ställa om sig.
   Jag är ju van kött nu så det beror inte på det.

   Gilla

 2. Sant. Fast det här var en helt annan nivå och symtom än vad jag upplevt förut. Tidigare åt jag ibland tex köttbuljong. Tex Doppigryta till jul 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s