Lite sur

Idag är jag sorgsen och lite sur, av en väldigt bra anledning. Typ ensamhet. Jag orkar inte med folk. Tre konkreta exempel som gjort mig väldigt ledsen är 1. Min kompis S som jag pratar med väldigt sällan ringer och jag blir överlycklig men fixar inte att prats i telefon. 2. Igår frågade mamma om vi kunde ringas men jag kunde inte prata. Min mamma bor 20 mil bort, vi har inte pratat sedan jag var hem i juli. 3. En annan jävligt viktig person kom hit med barnen idag. Barnen skötte sig exemplariskt framför Netflix. Men jag orkade inte alls umgås som jag ville och min kompis övertalade mig om att vila. Efterråt blev jag jättedålig.

Jag vet att det kommer kännas bättre sedan. Jag är ju oftast positiv. Men ibland måste en få sura också.

Som tur är är jag en ganska trevlig person att umgås med. Och jag har ju alltid nått pyssel på g.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s