Mina dagar 

Jag är väldigt nöjd med livet även om jag önskar att jag inte var så sjuk. Men jag har det väldigt bra här i vårt hem och jag har hittat en rythm som fungerar. 

Runt kl 8 på morgonen kommer hemtjänsten. De tvättar mitt hår och gör frukost samt fixar iordning där jag ska ligga om det är i oordning. Efter frukost vilar jag lite och sedan klär jag på mig. Och det är jätteviktigt för mig. Även om det är riktigt tufft vissa dagar så vägrar jag ha samma kläder på dagen som på natten. Efter påklädning är jag väldigt trött och vilar tills hemtjänsten kommer och gör lunch vid halv tolv. Efter det sover jag några timmar. Efter att jag sovit dricker jag te och vilar mig. Ibland orkar jag pyssla, läsa eller se film då. Halv sex äter vi middag. Efter det är det te och choklad i soffan framför en tv-serie (just nu star trek). Vid den här tiden är jag lite piggare och brukar pyssla lite medan vi ser tv. Vid nio ska jag helst vara isäng, annars brukar jag bli för trött för att göra mig i ordning. Ungefär så ser mina dagar ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s