Sorgen över att jag blir sämre.

Jag vet att många följer mig för att jag är stark och positiv trots min sjukdom. Men idag är jag uppgiven. Jag blir sämre. Det är tufft, värken har ökat igen och jag har blivit stelare. Men det är inte det som skrämmer mig nu utan att jag har blivit infektionskänslig. Fattar ingenting. Det vanliga är ju att en lättare får infektioner när en har lättare ME. Hur det kommer sig att min ME blir jobbigare i takt med att jag är infektionskänsligare vet jag inte. Men att vara förkyld är inte alls samma sak med ME som när jag var frisk. Jag har ingen kraft över. Det är riktigt obehagligt. Jag hade inte varit förkyld på två år i september. I början av oktober var jag jätteförkyld. Nu inatt slog det till igen. Det är för ofta och för mycket och jag är ledsen och besviken.

Det får bli ännu hårdare regler med vilka som kommer in här. Som om vi inte redan är i princip ensamma hela tiden. Jag måste ta upp det med hemtjänsten. De är så få som jobbar på min hemtjänst så jag kanske behöver byta. För det får inte komma in nån här som är snorig. Jag smittas även om personen är frisk nog att jobba.

Det blit nog som det har blivit tidigare när jag blivit sämre, jag är ledsen och besviken en stund sedan  kommer jag över det.

En dag kommer jag att skriva här att jag mår bättre!!!

2 reaktioner på ”Sorgen över att jag blir sämre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s