Sämre period (känns som ett mantra)

Minskandes på kolhydrater fungerade ett tag, nu reagerar jag på väldigt väldigt lite och det gör mig allt sämre. Det gör mig så mycket sämre att jag överväger att sluta med der helt. Men jag tror jag kommer bli för trött av det så jag ska försöka hålla mig till max 20 gram/dag ist för 50 och se om det fungerar. 

Det är så ledsamt att jag blir sämre. Jag hoppas verkligen kefir kan fixa min mage. Vet inte vad det finns kvar att prova nu. 

Fick ställa in besök från mamma och pappa i helgen. Jag är för slut. Jag har verkligen en svacka nu. Jag kommer inte svara på alla meddelanden jag får för det tar för mycket kraft, jag svarar när jag orkar. Orkar inte så mycket Facebook. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s