Bedrövad

Jag har kommit på nått hemskt. Jag kan ha hittat förklaringen på varför min mage inte fungerar. Ni vet när en har monster-pms och magen har stannat av. Så känns det. Och då kom jag på att det som gör att magen stannar av innan mens är gulkroppshormon. Och vad äter jag två gånger om dagen om inte gulkroppshormon. 

Jag har inget val, jag måste sluta med den och se vad som händer. Jag är livrädd, livrädd för smärtan, dagliga blödningar och mina enorma problem med att kissa som jag får av min endometrios. Jag har dessutom redan järnbrist och tål självklart inte järntabletter. HEJJA MIG!

Men min mage kraschade från att jag började ta gulkroppshormon. Och det verkar otroligt att det skulle vara en slump. 

Jag är så otroligt trött och ledsen. Vill inte ha det såhär just nu. Varför kan ingenting fungera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s