Hejja mig 

Jag gjorde en dum grej i söndags. Jag åt en pizza från en vanlig pizzeria,självklart glutenfri men för mig räcker det ju att lite mjöldamm kommer i. Fattar inte riktigt hur jag tänkte. Men ni får jag bita i det sura äpplet. 

Självklart är det nu på fredag jag har mitt viktiga möte med f-kassan och läkaren. Det blir ju extra trevligt när jag inte fått i mig näring. Min vanliga tur. Samtidigt är jag så himla van vid att bli extra svag just när jag ska göra nått viktigt så jag är väl förberedd med tre personer som får föra min talan. Det känns väldigt bra. 

På ett vis är det bra att vara extra dålig för då blir jag mindre nervös. Då kan jag ju ändå inte påverka något. Det enda jag ska tänka på är vila. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s