Mötet

Jag tog i nästan i överdrift och hade med mig forskare, läkare, kurator och psykolog till lika make på mötet med f-kassan. 

Det kändes som att alla verkligen var på min sida och så fort försäkringskassan sa nått så flikade nån in nått bra. 

Vi fick också en liten föreläsning av den medtagne (hon var inte medtagen, jag hade tagit med henne) forskaren. Alla var överens om att bara vila och ingen stress var viktigast. Och eftersom att försäkringskassan gett mig mest stress är det där problemet sitter. 

Försäkringskassan kommer godkänna fortsatta ansökningar så länge jag är såhär sjuk om mina symtom beskrivs i minsta detalj. Der räcker inte med vad hon sett. Så läkaren fick mycket jobb. Men läkaren sa också att det är ju så självklart att jag inte kan arbeta i nuläget och att vem som helst kan se det genom att titta på mig. 

Forskaren var otroligt kunnig och ingen kunde säga emot henne. Vilket ägde extremt mycket. Jag gillar ju sånna personer, i synnerhet om de också är kvinnor. Nu blir det extrem vila. Skriver detta så inte alla ska fråga mig enskilt. 

2 reaktioner på ”Mötet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s