Val av ny telefon 

Jag håller på att planera inför inköp av ny mobil. Jag vill ha en jävligt billig telefon så jag slipper tänka på att den inte får gå sönder när jag svimmar osv. Samtidigt vill jag ju ha en bra telefon,svårt val. Jag har haft iPhone så länge jag haft smartphone så det kan vara spännande att byta. Jag använder inte alls telefonen så mycket som förut heller så mina krav är betydligt mindre än tidigare. Om du har tips på telefon tar jag gärna emot dessa. Jag är lite sugen på en Sony Xperia M5. Den tål ju att jag badar med den, vilket är en stor fördel! Den har också hyfsad kamera och det kan ju vara kul. Jag har tänkt att jag skulle börja lägga ut lite mer bilder här. Typ bilder på mina fötter och annan spännande utsikt jag har. 

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag går dit ganska ofta eftersom att lagningar aldrig sitter kvar i mina tänder. Jag har inte så många lagningar men de jag har behöver bytas typ varje år. I normala fall hade det här varit en jävla pers, men min tandläkare är ME-anpassad så det är nästan mysigt. Dessutom har vi handikapptillstånd på bilen nu så vi slipper rulla mig så långt. 

Efter imorgon ska jag spendera min tid i landet göra ingenting fram till fredag när vi åker till offersjön. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s