Min känsla inför julen 

Många har frågat mig om det känns jobbigt att åka hem till offersjön i jul. Mitt svar till er alla är att det bara känns ljuvligt faktiskt. Jag har liksom vant mig vid läget och började packa redan förra veckan så jag ska hinna utan att behöva göra så mycket varje dag. 

Det som är tråkigt är att jag blir väldigt dålig av att resa. Men samtidigt har jag all tid i världen att vila. Det är ingen som ställer krav på mig att jag ska delta i julestöket, det räcker att jag är där. Jag har en underbar säng nära köket och kan vila så mycket jag behöver. Jag har inget att klaga på. 

Inget går att göra som förr när en är svårt sjuk. Det viktiga är att det blir bra för alla ändå. Att träffa familjen är viktigast för mig. Klyschigt men sant. 

På bilden ser ni jag och farfar från förra julen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s