Näring

Inte längre låga depåer av järn. Nu har jag istället brist på folsyra 😂. Jag sa till läkaren att jag åt folsyra innan jag blev sjuk när jag försökte bli med barn men att jag slängde burken och inte ville se mer folsyra när jag insåg att det inte skulle bli barn. Han svarade att han förstod det så väl. Jag vet ju att det är bra för emmisar att äta det men jag pallade inte. Men nu ska jag ta nya tag. 

Jag är stolt över att jag fick upp järnvärdena ordentligt bara genom ändrad kost och inga tabletter. Hemligheten är choklad, minst 75% men gärna 90% om ni pallar. 

Vill också förtydliga att mina brister förmodligen kommer från min trasiga tarm när jag fått i mig gluten. Dock hänger ju allt ihop med min ME. 

En annan grej jag verkligen vill ta upp idag är extra hull. Jag vet att många med ME har viktproblem åt båda hållen. Men hade jag legat på supermodell i vikt hade jag behövt ligga på sjukhus nu. Jag har full förståelse för att 50 kilos övervikt är ett helvete. Men lite extra hull är guld värt när en blir sjuk. För när kroppen slutar ta upp näring behöver den ett lager fett att ta av. 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s