Min läkare är en drittsekk

Har inte skrivit på ett tag. Sedan jag kom från mamma och pappa har jag varit dålig. Jag behöver verkligen träffa min läkare men han har dumpat mig. Han har inte svarat på meddelande eller ringt upp på bokad tid på snart tre månader. Hans chef är informerad men det hjälper mig föga. Jag är utan läkare. Ny läkare innebär att jag måste informera massvis om min sjukdom och denne måste läsa på, vilket de sällan vill egentligen. Jag sökte handikappersättning i oktober men behöver fler intyg, svårt utan läkare. 

Min fina dietist som ska se till att jag inte blir undernärda behöver samarbeta med läkare, men jag har ingen. 

Jag får ju ingen riktig ME-behandling för det finns inte I Umeå, men det är jätteviktigt att jag tar prover ofta för svaren varierar så snabbt och jag har ofta obehandlade brister. Jag begär väldigt väldigt lite för att vara en ME-patient, men att ha en läkare som kan skriva ut mediciner och ordinera prover känns som det minsta en kan begära. 

Jag vill inte anmäla honom för han är en underbar person, men jag hade verkligen behövt honom den senaste tiden. Hela vårdcentralen har försökt hjälpa mig och varit så himla fina, så det finns mycket vittnen på att jag sökt honom i månader och det står i journalen. Sist sa en sköterska att läkaren behandlar mig väldigt illa som gör såhär och der är aldrig okej oavsett orsak. 

Jag vet att jag är en svår patient men det är faktiskt vårdcentralen som är vårdansvarig för ME för vi är inte välkommen på neurologen här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s