Ida och maten. 

No more kött för mig. Det är inte värt det. Vaknade av hysteriska magsmärtor vid halv två inatt efter två väldigt små köttbitar igår. Jag har ju aldrig ätit mycket kött men nu är det dags att inse att det inte fungerar. Min kropp orkar inte smälta det. Det som fungerar allra bäst just nu är soppa, fisk, laktosfri yoghurt och laktosfri samt glutenfri pankaka. Jag var väldigt väldigt rädd för detta när jag blev sjuk i ME, rädd för att få den typen där kroppen säger nej till ett födoämne efter det andra. Men nu är jag här och så är det inte lika läskigt längre. Jag hoppas att det vänder snart. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s