ME-dagen. 

Imorgon är det internationella ME-dagen. Jag borde ha skrivit massor om der och bett alla sprida info och skänka pengar. Men jag har två anledningar till att inte göra det. 

1. Jag blir ledsen av att tänka på det och jag blir ledsen när folk tycker synd om mig. 

2. Alla jag känner är experter på ME nu. Sedan jag blev sjuk har i princip alla mina och min familjs vänner lärt säg massor om sjukdomen och sprider info om den till andra. En kompis berättade om ME på en lektion för högstadieelever. En annan vän som är sjukskriven och har ont om pengar skänkte 2000kr till patientföreningen RME. Jag får brev, presenter och hälsningar från folk jag inte ens hört talas om! Jag tror att nästan alla jag känner vet vad ME innebär. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s