Kemisk klimakterium: blod, svett och tårar!!!

Jag har ett slags kemiskt klimakterie. Har varit i det förut men lyckligtvis glömt hur det är i början. Jag har enorma svettattacker/gråtattacker. Men det fina är att endon redan börjat backa. Om några månader kommer kroppen ha vant sig vid att inte få ägglossning och blödningar. Jag hoppas verkligen att jag kan stanna här tills det riktiga klimakteriet tagit vid.
Det är jobbigt med hormonbehandlingar, men när jag insåg att endon börjat ta över tarmen och jag fick mens ur rumpan och knappt kunde bajsa kändes det värt med biverkningar.
Eftersom att endo-cystor tror att de är små livmödrar blöder de vid mens. Har du det i näsan får du näsblod, i hjärtat så blöder hjärtat, i urinröret så kissar du blod etc. Och blodet som åker in i kroppen kommer inte ut utan bildar mer sammanväxtningar.
När inflammationerna i buken minskar hoppas jag att min ME också blir bättre 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s