Ida sätter ner foten (pang). Huruvida ett medium är bra avgörs inte om hen tagit vaccin eller inte. Jag älskar att leva och vill gärna fortsätta med det ett tag till.

Som de flesta vet så är jag medium och sierska som en slags hobby. Det är en av de få saker jag kan göra från min sjuksäng. Men jag är för dålig för att ha det som arbete och inkomst. Jag hjälper folk lite då och då. Därför är jag med i många så kallade andliga grupper. För det är i dessa typer av grupper som människor söker den typ av hjälp som jag kan ge. Och jag gillar att kunna välja att hjälpa någon när jag kan. Dessutom går ju alla eventuella intäkter till ME-forskning. Det är ett bra upplägg för mig.
Men nu känns det inte lika roligt längre.

Jag har nu sett i flera av dessa grupper att många anser att medium som väljer att ta vaccin är sämre medium. Det talas om att medium som tar vaccin är sämre medium eftersom att vi inte gör det som är bäst för oss och det som andevärlden vill. Vilket i sin tur betyder att vi inte är att lita på. För ett medium ska ha vett att lita på sitt immunförsvar. Och har en inte ett bra immunförsvar beror det på kosten och inget annat. En lever alltså osunt.
Det här läste jag i flera grupper nu och det gjorde mig väldigt väldigt ledsen.
Jag har testat alla dieter som finns men inget har gjort mitt immunförsvar bättre. Det har resulterat i näringsbrisr eftersom att jag äter för lite (eftersom att min kropp är för sjuk för att kunna äta mycket). Jag har testar miljoner alternativa metoder och det kommer jag förmodligen alltid göra. Men faktum kvarstår, mitt immunförsvar blir inte starkare. Det blir svagare.

Jag har länge övervägt om jag ska fortsätta ta covid-vaccin eftersom att min kropp reagerar väldigt starkt mot det. Men efter samråd med läkare och min egen kropp har jag förstått att jag kanske inte skulle överleva covid. Och om jag överlever covid så får jag förmodligen mycket allvarlig ME. Vilket betyder att jag på sin höjd kommer orka blinka. Jag skulle inte kunna äta, Stiga upp ur sängen, tala eller gå på toa alls. Det är ett ganska stort steg från idag när jag lever med svår ME. Jag har dagar när jag inte orkar nått men oftast kan jag talat lite, gå till toa eller åka rullstol till toan etc och äta själv.
Och jag vet att en del tycker att jag inte ska ta vaccin utan att jag ska överlämna kontrollen över mitt liv i universums händer. Men det är inte bara mitt liv. Jag är inte rädd för att dö. Men min familj då, vill jag utsätta dem för smärtan att förlora sitt barn, syster och fru? HELST INTE. Jag är så tacksam för det lilla jag har och jag gör vad som helst för att behålla det. Jag utsätter inte andra för smitta eftersom att jag är isolerad. Men jag vill veta att jag kan ta emot sjukvård utan att riskera att bli smittad av covid. Jag vill ha den säkerheten. För mitt immunförsvar går inte att lita på.

Det går att vara medial och läsa forskning. Det ena utesluter inte det andra. Det går att vara kritiskt tänkande men samtidigt kommunicera med andar. Det tog mig många år att landa i att vissa saker går att bevisa och andra saker går inte att bevisa. Den som tycker att jag är psykiskt sjuk för att jag är medium och sierska får tycka det. Jag förstår att det verkar helt koko. Det är ganska knäppt helt ärligt. Men nu är det mitt liv. Och jag vill inte släppa allt kritiskt tänkande bara för att vissa saker inte är vetenskapligt bevisat just nu.
Jag utesluter inte folk beroende på om de vaccinerar sig eller inte. Alla kan få hjälp av mig.
Men jag vaccinerar mig och jag hoppas att så många som möjligt väljer att göra det. Speciellt folk med bra immunförsvar eftersom att ni klarar vaccinet utan på problem och ni kan faktiskt rädda liv genom att vaccinerar er. Men vill ni ha medium utan vaccin i kroppen, välj inte mig för jag är fullpoppad av vaccin och 5G. Jag är både magnetisk och självlysande.

Men det som gör mig så extra ledsen är alla som har det här som arbete och enda inkomst. Ska de då behöva avstå vaccin för att fortsätta ha klienter? Tidigare har en alltid klarat sig genom att vara ett bra medium som kan ge tydliga bevis för att den kan den den gör. Men om vi slutar titta på ett mediums resultat och istället dömer ett medium efter om den vaccinerar sig eller inte så blir det väldigt svårt för många. Dessutom blir ett medium inte pålitligt för att den äter på ett visst vis eller undviker mediciner.

Enligt mig finns det ganska få duktiga medium. När jag är trött och skickar klienter vidare är det ett fåtal jag rekommenderar. Det är inte lätt att bli ett bra medium och alla kan inte läsa sig till det. Precis som alla andra yrken. Och jag hoppas att folk fortsätter välja medium efter kunnighet och inget annat.

Funderar dock på att pausa från andliga grupper ett tag för det gör mig lite ledsen att folk tror att jag är sjuk med vilje. Om det fanns en diet eller alternativ metod som gjorde mig frisk så kulle jag ta den direkt, även om det innebar att äta bajs. Fy faan va gott det bajset skulle vara alltså. Att ha ett fungerande immunförsvar är ett privilegium.

En reaktion på ”Ida sätter ner foten (pang). Huruvida ett medium är bra avgörs inte om hen tagit vaccin eller inte. Jag älskar att leva och vill gärna fortsätta med det ett tag till.

  1. Så tråkigt för dig. Att låta bli att vaccinera sig för att universum ska skydda en är som att åka bil utan bälte för att universum ska skydda en. Ibland behöver universum att vi samarbetar!

    Min morfar var synsk, jag vet att det finns folk som har den förmågan. Polisen frågade honom om råd och de är ju inte kända för att ta hjälp av sånt som inte går att bevisa. Men vissa ser saker, så är det bara.

    Uppskattar att du sätter ner foten. Må så gott! God jul!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s